Je leert de voorraad opvolgen en beheren, de productie plannen en bestellingen plaatsen, goederen ontvangen en de levering controleren, de financiële en administratieve gegevens opvolgen, alsook vaktechnieken, hygiëne en voedselveiligheid opvolgen.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het plannen van de productie;
  • het opvolgen van de voorraad en het maken van de bestellingen;
  • het ontvangen van goederen en producten en het controleren van de leveringen;
  • het opvolgen van de financiële en administratieve gegevens;
  • het opvolgen van vak-technieken, hygiëne en veiligheid.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden

De cursist beschikt over deelcertificaten van een aantal modules uit het studiegebied VOEDING, cluster bakkerijopleidingen, met een gezamenlijke duur van minstens 160 Lt.

Lessenrooster / inschrijven

Organisatie (banket)bakkerij- en aanverwante producten   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 29 jan 2020 18 jun 2020inschrijven
1791-45