Heb je een passie voor het bakken van brood, taarten, vlaaien, koffiekoeken,…dan zit je in deze opleiding goed. Je leert broden zowel manueel als machinaal kneden, je leert verschillende type ovens bedienen en eenvoudige banketproducten kan je op het einde van deze opleiding perfect maken. Wij werken in een professionele bakkerij.

Als medewerker bakkerij kan je aan de slag in een ambachtelijke of industriële bakkerij om onder leiding van de bakker of banketbakker ervoor te zorgen dat elk product correct afgewerkt wordt voor de klant.

Wil je van je passie voor bakken je beroep maken, kies dan voor onze diplomagerichte opleiding van bakker of banketbakker.

 

Inhoud

De beroepsopleiding Medewerker bakkerij bestaat uit volgende modules:

  • Broden en harde luxe: 80 lesuren
  • Zachte luxe: 80 lesuren
  • Taarten op basis van gistdegen: 80 lesuren
  • Gerezen bladerdeeg: 80 lesuren
  • Beslagen: 80 lesuren
  • Vet- en kookdegen: 80 lesuren
  • Bladerdeeg: 80 lesuren

 

Praktisch

560 lesuren

Instapvrije opleiding

Lessenrooster / inschrijven

5646-20