Je leert de technieken om op uitvoerend niveau gewone broden en harde luxedegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het bereiden, verwerken en bakken van gistdegen voor broden en harde luxedegen;
  • het afwerken van broden en harde luxedegen;
  • het bewaren en verpakken van broden en harde luxedegen.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Broden en harde luxe   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 21 jan 2019 20 jun 2019inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 20:05 04 sep 2018 20 jun 2019inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 04 sep 2018 07 jan 2019inschrijven
1779-33