Je verwerft de technieken om op uitvoerend niveau beslag voor biscuits en cakes te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het bereiden, verwerken en bakken van beslag;
  • het afwerken van beslag;
  • het bewaren en verpakken van beslag.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Beslagen   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 10 sep 2019 18 jun 2020inschrijven
  Toon lesmomenten 13:20 - 17:25 11 sep 2019 18 jun 2020inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 06 sep 2019 10 jan 2020inschrijven
1783-37