Je leert afgewerkte bakkerij- en aanverwante producten uitstallen, bewaren en verpakken, klanten informeren en producten verkopen. Bakkerij- en aanverwante producten zijn producten uit de bakkerij en banketbakkerij, chocolade-, suiker-, marsepein- en ijsproducten.
Inhoud
De nadruk ligt op:
- het uitstallen van (banket)bakkerij- en aanverwante producten in de etalage of de toonbank;
- het bewaren en verpakken van (banket)bakkerij- en aanverwante producten;
- het informeren van de klanten over (banket)bakkerij- en aanverwante producten;
- het verkopen van de (banket)bakkerij- en aanverwante producten.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 40 lestijden |
Inschrijvingsgeld |
|
Instapvoorwaarden | De cursist beschikt over deelcertificaten van een aantal modules uit het studiegebied VOEDING, cluster bakkerijopleidingen, met een gezamenlijke duur van minstens 160 Lt. |