Ontdek in deze cursus de verschillende zoete en hartige ijssoorten. Je leert deze op verschillende manieren bereiden. We werken op de klassieke manier, maar ook met de thermomix en de pacojet, om zo de perfecte structuur te geven aan het ijs. Van een eenvoudig bolletje ijs tot een afgewerkt dessertbord of een ijscoupe, en dat met zelfgemaakte garnituren om het geheel mooi af te werken. Je leert het allemaal. 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het bereiden van geturbineerd en niet-geturbineerd ijs en sorbet;
  • het verwerken van consumptie-ijs en sorbet ;
  • het afwerken van consumptie-ijs en sorbet;
  • het bewaren en verpakken van consumptie-ijs en sorbet.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Consumptie-ijs en sorbet   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 20 jan 2020 18 jun 2020inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 05 sep 2019 09 jan 2020inschrijven
1800-54