Je leert technieken voor chocoladebewerking om zo eenvoudige chocoladeproducten (zoals chocoladetruffels, studentenhaver, orangettes, met chocolade geënrobeerde producten) te bereiden, te verwerken, af te werken, te bewaren en te verpakken met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het bereiden en verwerken van eenvoudige chocoladeproducten;
  • het afwerken van eenvoudige chocoladeproducten;
  • het bewaren en verpakken van eenvoudige chocoladeproducten.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Eenvoudige chocoladeproducten   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 02 sep 2019 07 jan 2020inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 30 jan 2020 18 jun 2020inschrijven
1796-50