‘Chocolate is the answer, who cares what the question is?’ In een land waar chocolade één van de nationale en meest populaire producten is, behoeft deze opleiding van Qrios bijna geen uitleg. Want nog beter dan de chocolade regelmatig tussen je tanden te laten kraken, is om er iedere dag met je vingers smeuïg in zitten! Als chocoladebewerker zet je de grond- en hulpstoffen, zoals cacaoboter, suiker, cacaomassa, eventueel melk, om naar verschillende vormen van chocoladeproducten. Bij Qrios gebeurt het hele proces op een ambachtelijke, efficiënte en vaktechnische manier. Nog even en je geniet van je eigen pralines, chocoladestukken en dessertkoekjes! Ben je bereid om te delen? Dan leert Qrios je alles over verkoop en bedrijfsorganisatie.

Inhoud

De beroepsopleiding "Chocoladebewerker" bestaat uit volgende modules:

  • Eenvoudige chocoladeproducten: 80 lesuren 
  • Dessertkoekjes: 80 lesuren 
  • Pralines: 80 lesuren 
  • Chocoladestukken: 80 lesuren 
  • Verkoop (banket)babberij- en aanverwante producten: 80 lesuren    
  • Organisatie (banket)bakkerij en aanverwante: 80 lesuren 

 

 

Praktisch

440 lesuren. Via het modeltraject kan je je certificaat in 2 jaar behalen.

 

 

 

 

Lessenrooster / inschrijven

5644-18