Overzicht modules

Marsepein

Je leert marsepein bereiden, verwerken, afwerken, bewaren en verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Suikerwerk

Je leert suikerwerk bereiden, verwerken, afwerken, bewaren en verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten

Je leert afgewerkte bakkerij- en aanverwante producten uitstallen, bewaren en verpakken, klanten informeren en producten verkopen. Bakkerij- en aanverwante producten zijn producten uit de bakkerij en banketbakkerij, chocolade-, suiker-, marsepein- en...
Lees meer

Organisatie (banket)bakkerij- en aanverwante producten

Je leert de voorraad opvolgen en beheren, de productie plannen en bestellingen plaatsen, goederen ontvangen en de levering controleren, de financiële en administratieve gegevens opvolgen, alsook vaktechnieken, hygiëne en voedselveiligheid opvolgen. ...
Lees meer
-->