Overzicht modules

Broden en harde luxe

Je leert de technieken om op uitvoerend niveau gewone broden en harde luxedegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Taarten op basis van gistdegen

Je verwerft de technieken om op uitvoerend niveau taarten op basis van gistdegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Zachte luxe

Je verwerft de technieken om op uitvoerend niveau zachte luxedegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Gerezen bladerdeeg

Je verwerft de technieken om op uitvoerend niveau gerezen bladerdeeg te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Beslagen

Je verwerft de technieken om op uitvoerend niveau beslag voor biscuits en cakes te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Vet- en kookdegen

Je past de competenties die in de voorgaande modules werden aangeleerd, toe in een reële werkomgeving.  ...
Lees meer

Bladerdeeg

Je verwerft de technieken om op uitvoerend niveau bladerdeeg te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer
-->