Je verwerft de technieken om op uitvoerend niveau zachte luxedegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.
Inhoud
De nadruk ligt op:
- het bereiden, verwerken en bakken van zachte luxedegen;
- het afwerken van zachte luxedegen;
- het bewaren en verpakken van zachte luxedegen.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld | € 120 exclusief handboek en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | Instapvrije module |
Lessenrooster / inschrijven
Zachte luxe | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Herk-de-stad | Toon lesmomenten
| inschrijven | 13:20 - 17:25 | 09 sep 2020 | 17 jun 2021 | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 09 sep 2020 | 19 jan 2021 |