Je past de competenties die in de voorgaande modules werden aangeleerd, toe in een reële werkomgeving.
Inhoud
De nadruk ligt op:
- het bereiden, verwerken en bakken van vet- en kookdegen en beslagen;
- het afwerken van banketbakkerijproducten.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 160 lestijden |
Inschrijvingsgeld | € 240 exclusief handboek en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | Instapvoorwaarde:
|
Lessenrooster / inschrijven
Vet- en kookdegen | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Herk-de-stad | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 15 sep 2020 | 17 jun 2021 | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 08 sep 2020 | 17 jun 2021 | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 29 jan 2021 | 17 jun 2021 |