Medewerker bakkerij

Wil je graag als medewerker bakker aan de slag? Wij bieden je een opleiding Medewerker bakkerij die 3 maanden duurt. Je leert alle deegsoorten kennen, bewerken en bakken. Je leert een werkplan maken en een oven organiseren. In deze opleidingsperiode ga je de eerste 4 weken gedurende 5 dagen naar Qrios campus Sint-Martinus. Vanaf de 5de lesweek ga je 3 dagen per week naar een werkplek waar je echt kennis maakt met de praktijk. Dit kan zowel in een ambachtelijke bakkerij als in een (semi-) professionele bakkerij zijn. Elke maandag en dinsdag wordt er les gegeven in school zodat je over voldoende kennis en vaardigheden beschikt die je extra kan inoefenen op de werkplek.
Je wordt begeleid in je zoektocht naar een job in deze sector.

 

Medewerker bakkerij

Wil je de volledige opleiding volgen. Klik hier.

Heb je een passie voor het bakken van brood, taarten, vlaaien, koffiekoeken,…dan zit je in deze opleiding goed. Je leert broden zowel manueel als machinaal kneden, je leert verschillende type ovens bedienen en eenvoudige banketproducten kan je op het...
Lees meer
-->