Overzicht modules

Beslagen

Je verwerft de technieken om op uitvoerend niveau beslag voor biscuits en cakes te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Vet- en kookdegen

Je verwerft de technieken om op uitvoerend niveau vet- en kookdegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Consumptie-ijs en sorbet

Ontdek in deze cursus de verschillende zoete en hartige ijssoorten. Je leert deze op verschillende manieren bereiden. We werken op de klassieke manier, maar ook met de thermomix en de pacojet, om zo de perfecte structuur te geven aan het ijs. Van een...
Lees meer

Ijstaarten en ijscreaties

Je leert ijstaarten en ijscreaties maken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten

Je leert afgewerkte bakkerij- en aanverwante producten uitstallen, bewaren en verpakken, klanten informeren en producten verkopen. Bakkerij- en aanverwante producten zijn producten uit de bakkerij en banketbakkerij, chocolade-, suiker-, marsepein- en...
Lees meer

Organisatie (banket)bakkerij- en aanverwante producten

Je leert de voorraad opvolgen en beheren, de productie plannen en bestellingen plaatsen, goederen ontvangen en de levering controleren, de financiële en administratieve gegevens opvolgen, alsook vaktechnieken, hygiëne en voedselveiligheid opvolgen. ...
Lees meer
-->