Overzicht modules

Eenvoudige chocoladeproducten

Je leert technieken voor chocoladebewerking om zo eenvoudige chocoladeproducten (zoals chocoladetruffels, studentenhaver, orangettes, met chocolade geënrobeerde producten) te bereiden, te verwerken, af te werken, te bewaren en te verpakken met aandac...
Lees meer

Dessertkoekjes

Je leert dessertkoekjes bereiden, bakken, verwerken, afwerken, bewaren en verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Pralines

Je leert pralines bereiden, verwerken, afwerken, bewaren en verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Chocoladestukken

Je leert chocoladestukken bereiden, verwerken en afwerken Je leert composities maken, bewaren en verpakken, met aandacht de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.  ...
Lees meer

Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten

Je leert afgewerkte bakkerij- en aanverwante producten uitstallen, bewaren en verpakken, klanten informeren en producten verkopen. Bakkerij- en aanverwante producten zijn producten uit de bakkerij en banketbakkerij, chocolade-, suiker-, marsepein- en...
Lees meer

Organisatie (banket)bakkerij- en aanverwante producten

Je leert de voorraad opvolgen en beheren, de productie plannen en bestellingen plaatsen, goederen ontvangen en de levering controleren, de financiële en administratieve gegevens opvolgen, alsook vaktechnieken, hygiëne en voedselveiligheid opvolgen. ...
Lees meer
-->