Je leert chocoladestukken bereiden, verwerken en afwerken Je leert composities maken, bewaren en verpakken, met aandacht de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.
Inhoud
De nadruk ligt op:
- het bereiden en verwerken van chocoladestukken;
- het afwerken van chocoladestukken;
- het bewaren en verpakken van chocoladestukken.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld | € 120 exclusief handboek en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | De cursist beschikt over het deelcertificaat van de module:
|
Lessenrooster / inschrijven
Chocoladestukken | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Herk-de-stad | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 07 sep 2020 | 19 jan 2021 |