Je verwerft de technieken om op uitvoerend niveau vet- en kookdegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.
Inhoud
De nadruk ligt op:
- het bereiden, verwerken en bakken van vet- en kookdegen;
- het afwerken van vet- en kookdegen;
- het bewaren en verpakken van vet- en kookdegen.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld | € 120 exclusief handboek en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | Instapvrije module |
Lessenrooster / inschrijven
Zoet en hartig fijn gebak | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Herk-de-stad | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 08 sep 2020 | 17 jun 2021 | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 15 sep 2020 | 17 jun 2021 | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 29 jan 2021 | 17 jun 2021 |