Je leert de technieken om op uitvoerend niveau gewone broden en harde luxedegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.
Inhoud
De nadruk ligt op:
- het bereiden, verwerken en bakken van gistdegen voor broden en harde luxedegen;
- het afwerken van broden en harde luxedegen;
- het bewaren en verpakken van broden en harde luxedegen.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld | € 120 exclusief handboek en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | Instapvrije module |
Lessenrooster / inschrijven
Van brood tot pistolet | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Herk-de-stad | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 07 sep 2020 | 19 jan 2021 | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 27 jan 2021 | 17 jun 2021 | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 09 sep 2020 | 17 jun 2021 |