Je verwerft de technieken om op uitvoerend niveau gerezen bladerdeeg te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.

 

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het bereiden, verwerken en bakken van gerezen bladerdeeg;
  • het afwerken van gerezen bladerdeeg;
  • het bewaren en verpakken van gerezen bladerdeeg.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

80 lestijden
€ 120 exclusief handboek en lesmateriaal

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Gerezen bladerdeeg   Inschrijven Lesuren Start Einde
Herk-de-stad Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 22:05 07 sep 2020 19 jan 2021
  Toon lesmomenten inschrijven 18:00 - 22:05 08 sep 2020 17 jun 2021
1782-36