Je verwerft de technieken om op uitvoerend niveau gerezen bladerdeeg te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.
Inhoud
De nadruk ligt op:
- het bereiden, verwerken en bakken van gerezen bladerdeeg;
- het afwerken van gerezen bladerdeeg;
- het bewaren en verpakken van gerezen bladerdeeg.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld | € 120 exclusief handboek en lesmateriaal
|
Instapvoorwaarden | Instapvrije module |
Lessenrooster / inschrijven
Gerezen bladerdeeg | Inschrijven | Lesuren | Start | Einde | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Herk-de-stad | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 07 sep 2020 | 19 jan 2021 | Toon lesmomenten
| inschrijven | 18:00 - 22:05 | 08 sep 2020 | 17 jun 2021 |