Leren koken hoeft helemaal niet saai te zijn. In een eerste module leer je typische Vlaamse klassiekers bereiden zoals stoofvlees, vidé en een perfect gebakken biefstuk met pepersaus. Daarna maak je de overgang naar de Italiaanse keuken en de Spaanse tapa’s. Hier leer je alle basis kook-en snijtechnieken en tover je tegelijkertijd een leuk gerecht op je bord.

Inhoud

  • Je leert basis kooktechnieken. 
  • Je leert basis snijtechnieken. 
  • Je weet waarop je dient te letten bij de aankoop van (verse) producten. 
  • Je leert welke hygiëneregels je in acht dient te nemen. 
  • Je maakt basisbereidingen klaar met zowel vis, vlees als gevogelte. 
  • Je maakt basisbereidingen klaar met o.a. aardappelen, pasta, groenten, fruit en rijst. 
  • Naast typische Belgische gerechten leer je ook de Zuiderse keuken kennen.

Praktisch

80

Instapvrije module.

Lessenrooster / inschrijven

Typisch Belgisch, lekker zuiders   Lesuren Start Einde Inschrijven
Maasmechelendinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 04 sep 2018 15 jan 2019inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 05 sep 2018 29 mei 2019inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 23 jan 2019 08 jan 2020inschrijven
Neerpeltmaandag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 03 sep 2018 14 jan 2019inschrijven
1036-66