Traditionele gerechten worden hier vervangen door hedendaagse gerechten die aansluiten bij de nieuwste trends. Nieuwe voedingsmiddelen, smaakmakers en kruiden van de uitheemse keuken worden hier verwerkt in de smaakvolle gerechten. Je gaat aan de slag met de wok, stoomkoker, grillpan, … .

Inhoud

  • Je leert in deze module nieuwe grondstoffen kennen en gebruiken.
  • Je oefent je smaakzin te ontwikkelen.
  • Qrios traint je in de nieuwste kooktechnieken.
  • Je wordt vaardig in het bereiden van gerechten over de grenzen heen.
  • We vertellen je alles over het combineren van sausen bij de gerechten.

Praktisch

80

Voor de module van 80 lt:

  • Je behaalde het deelcertificaat van Basis koken.
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

  • Geen instapvoorwaarden vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Trendy koken   Lesuren Start Einde Inschrijven
Genkmaandag Toon lesmomenten 13:00 - 17:00 02 sep 2019 01 jun 2020inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 03 sep 2019 02 jun 2020inschrijven
Tongerendinsdag Toon lesmomenten 18:30 - 22:35 03 sep 2019 02 jun 2020inschrijven
1033-63