Traditionele gerechten worden hier vervangen door hedendaagse gerechten die aansluiten bij de nieuwste trends. Nieuwe voedingsmiddelen, smaakmakers en kruiden van de uitheemse keuken worden hier verwerkt in de smaakvolle gerechten. Je gaat aan de slag met de wok, stoomkoker, grillpan, … .

Inhoud

  • Je leert in deze module nieuwe grondstoffen kennen en gebruiken.
  • Je oefent je smaakzin te ontwikkelen.
  • Qrios traint je in de nieuwste kooktechnieken.
  • Je wordt vaardig in het bereiden van gerechten over de grenzen heen.
  • We vertellen je alles over het combineren van sausen bij de gerechten.

Praktisch

80

Voor de module van 80 lt:

  • Je behaalde het deelcertificaat van Basis koken.
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

  • Geen instapvoorwaarden vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Trendy koken   Lesuren Start Einde Inschrijven
Genkmaandag Toon lesmomenten 08:30 - 12:35 03 sep 2018 03 jun 2019inschrijven
Maasmechelenmaandag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 10 sep 2018 20 mei 2019inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 21 jan 2019 06 jan 2020inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 03 sep 2018 03 jun 2019inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 03 sep 2018 14 jan 2019inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 21 jan 2019 03 jun 2019inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 04 sep 2018 15 jan 2019inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 11 sep 2018 21 mei 2019inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 30 jan 2019 15 jan 2020inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 06 sep 2018 17 jan 2019inschrijven
1033-63