In deze module werken we volgens de nieuwste trends, met de fijnste materialen voor het bereiden van o.a. fijne desserten en patisserie, feestelijk gebak, hartelijke taarten, verwerken van snoepgoed en chocolade.

 

 

Inhoud

  • Je leert in deze module de ingrediënten in de juiste volgorde verwerken
  • Je oefent diverse verfijnde deegsoorten te bereiden en te verwerken
  • Je wordt vaardig in het gebruik van chocolade
  • We leren je alles over het samenstellen van heerlijke desserts
  • Je leert feestelijk gebak te bereiden

Praktisch

80 (op semesterbasis = 1 avond/week; op jaarbasis = 1 avond/tweewekelijks)

basis bakken

Lessenrooster / inschrijven

Verfijnd bakken     Lesuren Start Einde Inschrijven
Genk Groep 0woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 05 sep 2018 05 jun 2019afgesloten
 donderdag Toon lesmomenten 08:30 - 12:35 06 sep 2018 06 jun 2019inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 06 sep 2018 20 jun 2019inschrijven
Maaseikdinsdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 04 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
Maasmechelendinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 22 jan 2019 07 jan 2020inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 04 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
Neerpeltdinsdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 11 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
1043-73