In deze cursus maak je wekelijks een ander brood. We leren je hoe je manueel deeg moet maken om er verschillende broden van te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken, met aandacht voor de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne. Daarnaast wordt er ook wekelijks een taart op basis van gistdeeg bereid. Ook aan de afwerking van een taart wordt veel aandacht besteed.

Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het bereiden, verwerken en bakken van gistdegen voor broden en taarten;
  • het afwerken van broden en taarten;
  • het bewaren en verpakken van broden en taarten
 
Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne en veiligheid.

 

Praktisch

80 lestijden

Instapvrije module

Lessenrooster / inschrijven

Broden en taarten   Lesuren Start Einde Inschrijven
Herk-de-stad Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 03 sep 2019 18 jun 2020inschrijven
  Toon lesmomenten 13:20 - 17:25 04 sep 2019 18 jun 2020inschrijven
1917-74