Jouw droom bestaat uit feilloos geordende gegevens, strak georganiseerde evenementen, een vlotte briefing en natuurlijk een keurige administratie. Verder word je gelukkig van een stevige dosis computerwerk, een correcte toepassing van het Nederlands, het beoefenen van vreemde talen en je medemens die op zijn/haar beurt tevreden is. Waar vind je nog zo’n schitterende eigenschappen terug? Juist ja, in het beroep van secretariaatsmedewerker!

Inhoud

Qrios stoomt je helemaal klaar voor de werkvloer van het secretariaat.

  • In de opleiding ga je aan de slag met kantoorsoftware, zoals dactylo, tekstverwerking en rekenblad. Na enige oefening, goochel je met gegevens, zien presentaties en verslagen er super strak uit. Nooit meer hopeloos op zoek naar die ene toepassing in honderdenéén instellingen, menu’s en werkbalken!
  • Je breidt je praktische talenkennis Engels en Frans uit. Dankzij Qrios sta je klanten beroepsgericht en vlotjes in deze andere talen te woord
  • Je stapt in de wereld van boekhouden en krijgt een inleiding in het burgerlijk- en handelsrecht
  • Je leert op een zakelijke, professionele manier communiceren met oversten, collega’s en klanten. Als er iemand binnenkort een goede indruk nalaat in formele situaties, dan ben jij het wel!
  • De nodige theorie wordt natuurlijk geflankeerd door praktijkopdrachten. Onder het toeziende oog van bedrijfspartners worden klassement, agendabeheer en logistieke taken ingeoefend. Daarbij mag je denken aan het maken van etiketten, voorbereiden van vergaderzalen, brieven volgens richtlijnen plooien en frankeren, werken met kantoorapparatuur, enzovoorts

Praktisch

920 lesuren, inclusief werkplekleren. Via het modeltraject kan je je certificaat in 2 jaar behalen.

Geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Secretariaatsmedewerker   Lesuren Start Einde Inschrijven
Maasmechelen Toon lesmomenten 13:20 - 16:20 02 sep 2019 30 jun 2020inschrijven
Nieuwerkerken Toon lesmomenten 09:15 - 16:45 02 sep 2019 17 jun 2020inschrijven
5629-3