Polyvalent verkoper


Wat houdt de opleiding in?

De opleiding polyvalent verkoper leidt je op om aan de slag te gaan als verkoopmedewerker in allerlei winkels. Dit kunnen supermarkten zijn, maar evengoed modezaken, parfumeriezaken als doe-het-zelfzaken. Je hebt heel wat verschillende taken: afrekenen aan de kassa, verkoop, de rekken aanvullen, beheren en opvolgen van online bestellingen, goederen van leveranciers controleren en ontvangen. Je helpt ook klanten verder en geeft hen advies over de producten in de winkel.


Wat betekent Duaal leren?

Dit betekent dat je 70% van de opleidingstijd onmiddellijk leert op de werkvloer, dus op je stageplek. De overige 30% leer je via contactonderwijs op school of via afstandsonderwijs. Gedurende je hele traject wordt je begeleid door werkplekbegeleiders, leerkrachten en mentoren op de werkvloer.


Samenwerking VDAB

Ben je bij de VDAB ingeschreven als werkzoekende en wil je deze opleiding graag volgen? Dan kan je deze opleiding gratis volgen. Neem voor meer info contact op met charlot.pijls@qrios.be


Ben je op zoek naar een diploma secundair onderwijs?

Combineer dan de opleiding Polyvalent verkoper met de opleiding Aanvullende algemene vorming (AAV) en je behaalt in één schooljaar je diploma secundair onderwijs. Als je je diploma behaalt, krijg je het inschrijvingsgeld van de opleiding Polyvalent verkoper terugbetaald. Voor de lessen AAV betaal je geen inschrijvingsgeld.
Waar kan je deze opleiding volgen?
QRIOS CAMPUS DE HELIX
Kastanjelaan 57
3630 MAASMECHELEN

 

Update Cerga 2020

Deze opleiding is verplicht voor de technische verantwoordelijke binnen een Cerga-bedrijf, maar ook uiterst interessant voor overige installateurs, technici, (Cerga) monteurs, ...Deze bijscholing is verplicht te volgen tussen 27 januari en 30 april 2020.

Inhoud:

  • De kenmerken van de stookafdeling
  • De toevoer van verbrandingslucht
  • Ventilatie van de stookafdeling
  • De plaatsbepaling van rookgasuitmondingen

Kostprijs: 125€

Meer info:

  • Mail: johan.thys@qrios.be
  • Gsm: 0498 545 646

 

 

 

 

 

Nieuw aanbod september 2020

Opleidingen voor leerkrachten

Administratie & verkoop

Informatica

- Deels contact- deels afstandsonderwijs

Fotografie

Opleidingen voor anderstaligen

Talen

Deels contact- deels afstandsonderwijs

Versnelde cursus

Techniek & Technologie

Transport en logistiek 

 

Zorg & Welzijn

Nieuwe mogelijkheden binnen het tweedekansonderwijs

- Diplomagerichte beroepsopleidingen

 

 

 

Qrios erkend als EVC-testcentrum

 

Heb je dankzij de uitoefening van je job, via vrijwilligerswerk, hobby’s of door zelfstudie allerlei ervaring, kennis en vaardigheden opgedaan, dan kan je deze verworven competenties laten erkennen in ons EVC-testcentrum.

Laat je competenties erkennen voor Heftruck-/Reachtruckchauffeur bij Qrios in Genk.

De testing duurt ca. 2 uur en bevat vooral veel praktijkoefeningen naast een minimaal theoretisch gedeelte. Datum en uur in overleg met de deelnemers.

Info en inschrijven via deze link.