Infodag zaterdag 25 mei 2019

Ben je op zoek naar informatie over de vele opleidingen van Qrios?

Kom dan zeker naar onze INFODAG!

Op deze infodag stellen we je onze beroepsopleidingen en modules voor. Je kan een bezoek brengen aan de campus, cursussen inkijken, vragen stellen aan onze lesgevers of deelnemen aan workshops. Ben je op zoek naar een individueel traject op maat, spreek dan met één van onze trajectbegeleiders. 

Snelle beslissers kunnen zich meteen ook inschrijven.

WANNEER?        op zaterdag 25 mei 2019 van 10 tot 13 uur

WAAR GAAT DE INFODAG DOOR?              

in onze campussen in:

Genk, Halmstraat 6 - Hasselt, Blijde Inkomststraat 36 - Herk-de-Stad, Oude Tramweg 5 - Houthalen, Pastorijstraat 40 -  Maaseik, Weerstersteenweg 135 - Maasmechelen, Rijksweg 357 - Pelt, Peltanusstraat 8 - Sint-Truiden, Plankstraat 11 - Tongeren, Rode Kruislaan 27

Ben je op zoek naar etra info over de opleiding Bibliotheekmedewerker-informatiebemiddelaar kom dan zeker naar de stadsbib van Genk.

  • Infosessie + rondleiding in de Stadsbibliotheek van Genk
  • Waar?          Stadsplein 3 Genk
  • Wanneer?    Zaterdag 25 mei om 11.00 uur
 

Qrios breidt uit

Vanaf september 2019 zal het landschap binnen het Vlaamse volwassenenonderwijs er volledig anders uitzien. Vanwege een door de overheid opgedragen schaalvergrotingsoperatie zal het aantal katholieke centra dalen van ongeveer veertig tot negen grotere gehelen. 

Vanaf 1 september 2019 maken daarom ook de CVO's VTI Leuven en Hageland Aarschot deel uit van Qrios. Qrios groeit zodoende uit tot één van de grootste centra voor volwassenenonderwijs in Vlaanderen. Dagelijks zullen 700 Qrios-personeelsleden zich inzetten voor passioneel nieuwsgierig volwassenenonderwijs in Limburg en in Vlaams-Brabant.

Dit fusieproces moet resulteren in hogere zichtbaarheid, professionelere werking, sterkere profilering, betere bediening en begeleiding van de cursist, en meer beleidsvoerend vermogen zodat het volwassenenonderwijs kan zich meer kan profileren als kansenonderwijs.

Bekijk hier wat Jan Meers, voorzitter van Qrios, over het volwassenenonderwijs vertelt:

 

 

 

 

Graduaatsopleidingen van Qrios naar UCLL

Vanaf 1/9/2019 worden de vroegere HBO5-opleidingen van Qrios geïntegreerd in hogeschool UCLL.

UCLL biedt vanaf volgend schooljaar vijf graduaatsopleidingen aan in Limburg

Ben je nu al cursist bij Qrios in één van onze HBO5-opleidingen, contacteer dan Evi Neven voor meer info over deze overgang.

Wil je vanaf 1/9/2019 één van bovenstaande graduaatsopleidingen volgen? Klik dan hierboven op de naam van de opleiding en je wordt rechtstreeks naar de betrokken opleiding op de website van UCLL geleid. 

 

Je diploma secundair in 1 jaar via de opleiding ICT & Administratie

Op zoek naar sterkere en meer uitgebreide ICT-vaardigheden voor administratieve toepassingen? Of op zoek naar een boeiende opleiding om je diploma secundair onderwijs te behalen?

Zoek dan niet langer en schrijf je in voor de opleiding ICT en administratie. Op 1 jaar tijd krik je jouw ICT-kennis op naar een professioneel niveau en behaal je je diploma secundair onderwijs. Alle cursisten krijgen gratis een licentie voor Office 365.

Start je opleiding nu nog in campus de helix in Maasmechelen.

 

Ga voor je diploma secundair onderwijs bij Qrios!

Op zoek naar je diploma van het secundair onderwijs? Kies dan voor het Tweedekansonderwijs van Qrios.
 
Inschrijven is mogelijk het hele schooljaar door! Misschien heb je wel recht op vrijstellingen. 
 
Contacteer voor meer info één van onze coördinatoren tweedekansonderwijs:
Nieuwsgierig?  Surf dan alvast eens naar onze TKO-pagina.
 

Blijf uit je burn-out

Nieuw in VSPW vanaf 4 mei: een training om burn-out te vermijden. 

In een prettige en veilige sfeer brengen we een mix van theorie, zelfreflectie, interactie en oefeningen die je helpen het roer weer om te gooien en een nieuwe koers te varen. Deze training is geschikt voor iedereen die bewuster in het leven wil staan, minder stress wil ervaren en meer voldoening wil halen uit zijn leven, om zo een burn-out te voorkomen. 

Benieuwd? Contacteer natalie.francois@qrios.be of surf naar onze webpagina