Didactisch restaurant Leuven

-1981-

RESTAURANT

5, 12 en 19 maart

2 april

7 mei en 14 mei

MENUKAART

Adres: Brabançonnestraat 18, 3000 Leuven

Betalingen gebeuren bij voorkeur via Bancontact

Gelieve op voorhand voedselallergieën of intoleranties te melden.

Reservaties via 016 31 97 72 tussen 16 u. en 20 u. 

 

 

 

 

 

 

Woonassistent

Wil je werken als woonassistent in assistentiewoningen (serviceflats), dan is de Qrios-opleiding tot woonassistent de ideale voorbereiding.

Wanneer?  Start op woensdag 13 november van 8.55 tot 17.05 uur.

Waar? Qrios campus VSPW, Blijde Inkomststraat 36, Hasselt

Wat? Voor info en aanmeldingen surf naar de website van Qrios.

 

Presentatie curricula ReTraVaSSEV

Op 8 oktober stelden Qrios en de partners uit Cyprus, Nederland, Noord-Macedonië, Portugal en Zweden de resultaten van hun Erasmus+ project ReTraVaSSEV voor tijdens een internationaal disseminatie-event in Brussel. De Europese samenwerking resulteerde in twee lijvige curricula die 18 tools en bijbehorende validatie-instrumenten introduceren die leraars kunnen helpen bij het trainen van soft skills bij kwetsbare cursisten. Meer info over het project vind je op skillsforyou.eu. Je kan daar ook alle tools downloaden. Zowel de handleiding als de validatietools worden gepresenteerd in zes talen: Nederlands, Engels, Grieks, Macedonisch, Portugees, Grieks, Macedonisch en Zweeds.

De dag na het disseminatie-event beleefden alle partners een Europese dag in Brussel, met een bezoek aan het Europees Parlement, het Huis van de Europese geschiedenis en het Parlamentarium. Op de tweede dag van dit slotevenement van ReTraVaSSEV organiseerde het ontvangende team van Qrios de slotvergadering van het project. Na een gezamenlijke lunch in een typisch Belgisch café werd een culturele wandeling door Brussel geprogrammeerd, inclusief het proeven van Belgische specialiteiten zoals bier en chocolade.

ReTraVaSSEV of Recognition Training and Validation of Soft Skills for Employability of Vulnerable groups is een Europees samenwerkingsproject dat mogelijk werd dankzij de steun van de Europese Unie.

  

 

 

Qrios opleiding bordenbouw i.s.m.het Vormingsfonds voor uitzendkrachten

 

 

 

Ben je op zoek naar werk en heb je interesse voor elektriciteit en bordenbouw,

schrijf je dan in via het Vormingsfonds voor uitzendkrachten

 

Update Cerga 2020

Deze opleiding is verplicht voor de technische verantwoordelijke binnen een Cerga-bedrijf, maar ook uiterst interessant voor overige installateurs, technici, (Cerga) monteurs, ...Deze bijscholing is verplicht te volgen tussen 27 januari en 30 april 2020.

Inhoud:

  • De kenmerken van de stookafdeling
  • De toevoer van verbrandingslucht
  • Ventilatie van de stookafdeling
  • De plaatsbepaling van rookgasuitmondingen

Kostprijs: 125€

Meer info:

  • Mail: johan.thys@qrios.be
  • Gsm: 0498 545 646

 

 

 

 

 

Qrios erkend als EVC-testcentrum

 

Heb je dankzij de uitoefening van je job, via vrijwilligerswerk, hobby’s of door zelfstudie allerlei ervaring, kennis en vaardigheden opgedaan, dan kan je deze verworven competenties laten erkennen in ons EVC-testcentrum.

Laat je competenties erkennen voor Heftruck-/Reachtruckchauffeur bij Qrios in Genk.

De testing duurt ca. 2 uur en bevat vooral veel praktijkoefeningen naast een minimaal theoretisch gedeelte. Datum en uur in overleg met de deelnemers.

Info en inschrijven via deze link.

 

Oldtimerbeurs Genk

Bezoek Qrios op de Oldtimerbeurs

Maak van 14/03-15/03/2020 kennis met de wereld van de oldtimer.

Als doe-het-zelver op zoek naar ondersteuning bij het herstellen van je droomwagen? Qrios helpt je bij de realisatie ervan.

Qrios: een passie voor oldtimers!

 

Valentijnsbanket

Valentijnsbanket