Didactisch restaurant Leuven

-1981-

RESTAURANT

19 december

16 januari

5, 12 en 19 maart

2 april

7 mei en 14 mei

MENUKAART

Adres: Brabançonnestraat 18, 3000 Leuven

Betalingen gebeuren bij voorkeur via Bancontact

Gelieve op voorhand voedselallergieën of intoleranties te melden.

Reservaties via 016 31 97 72 tussen 16 u. en 20 u. 

 

 

 

 

 

 

Woonassistent

Wil je werken als woonassistent in assistentiewoningen (serviceflats), dan is de Qrios-opleiding tot woonassistent de ideale voorbereiding.

Wanneer?  Start op woensdag 13 november van 8.55 tot 17.05 uur.

Waar? Qrios campus VSPW, Blijde Inkomststraat 36, Hasselt

Wat? Voor info en aanmeldingen surf naar de website van Qrios.

 

Presentatie curricula ReTraVaSSEV

Op 8 oktober stelden Qrios en de partners uit Cyprus, Nederland, Noord-Macedonië, Portugal en Zweden de resultaten van hun Erasmus+ project ReTraVaSSEV voor tijdens een internationaal disseminatie-event in Brussel. De Europese samenwerking resulteerde in twee lijvige curricula die 18 tools en bijbehorende validatie-instrumenten introduceren die leraars kunnen helpen bij het trainen van soft skills bij kwetsbare cursisten. Meer info over het project vind je op skillsforyou.eu. Je kan daar ook alle tools downloaden. Zowel de handleiding als de validatietools worden gepresenteerd in zes talen: Nederlands, Engels, Grieks, Macedonisch, Portugees, Grieks, Macedonisch en Zweeds.

De dag na het disseminatie-event beleefden alle partners een Europese dag in Brussel, met een bezoek aan het Europees Parlement, het Huis van de Europese geschiedenis en het Parlamentarium. Op de tweede dag van dit slotevenement van ReTraVaSSEV organiseerde het ontvangende team van Qrios de slotvergadering van het project. Na een gezamenlijke lunch in een typisch Belgisch café werd een culturele wandeling door Brussel geprogrammeerd, inclusief het proeven van Belgische specialiteiten zoals bier en chocolade.

ReTraVaSSEV of Recognition Training and Validation of Soft Skills for Employability of Vulnerable groups is een Europees samenwerkingsproject dat mogelijk werd dankzij de steun van de Europese Unie.

  

 

 

Qrios opleiding bordenbouw i.s.m.het Vormingsfonds voor uitzendkrachten

 

 

 

Ben je op zoek naar werk en heb je interesse voor elektriciteit en bordenbouw,

schrijf je dan in via het Vormingsfonds voor uitzendkrachten

 

Certificaten TV stookolie en GI aardgas

Technici die instaan voor het onderhoud en de controle van de CV moeten hiervoor gecertificeerd en erkend zijn. Het erkenningsnummer staat garant voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Het is jouw bewijs dat je op de hoogte bent van de laatste reglementeringen en normen.

Erkende technici hebben reeds een persoonlijk erkenningsnummer. Dit nummer dient om de 5 jaar verlengd te worden via een opfriscursus.

Zowel voor de gehele opleiding als voor de opfriscursus kan je terecht bij Qrios in Sint-Truiden.

 Meer info via mail mail naar haspo@qrios.be.

 

Qrios erkend als EVC-testcentrum

 

Heb je dankzij de uitoefening van je job, via vrijwilligerswerk, hobby’s of door zelfstudie allerlei ervaring, kennis en vaardigheden opgedaan, dan kan je deze verworven competenties laten erkennen in ons EVC-testcentrum.

Laat je competenties erkennen voor Heftruck-/Reachtruckchauffeur bij Qrios in Genk.

De testing duurt ca. 2 uur en bevat vooral veel praktijkoefeningen naast een minimaal theoretisch gedeelte. Datum en uur in overleg met de deelnemers.

De testing is volledig gratis voor iedereen die effectief deelneemt voor 31 december 2019 !

Info en inschrijven via deze link.

 

Bouwinnovatie Ethias-Arena Hasselt

Bezoek Qrios op Bouwinnovatie, dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. 

Maak van 24/01-26/01 & 31/01-02/02/2020 kennis met de verschillende bouwopleidingen van Qrios: bouw, elektricteit, hout, koeling & warmte, schilderen & behangen.

Als doe-het-zelver op zoek naar ondersteuning bij het (ver)bouwen van je woning? Qrios helpt je bij de realisatie van je bouwplannen.

Of op zoek naar een nieuwe baan in de bouwsector? Praat met onze collega's en kies de opleiding die bij je past!

Qrios: een passie voor de bouw!

 

Valentijnsbanket

Valentijnsbanket