Inhoud

  • Je leert een eenvoudig dagmenu samen te stellen. 
  • Je werkt met ingrediënten volgens de seizoenen. 
  • Je tovert met dagdagelijkse ingrediënten leuke gerechten te voorschijn. 
  • Je bereidt basis kook-en baktechnieken uit tot meer verfijnde technieken. 
  • Je zet je eerste stappen in het werken met deeg om te verwerken in desserts. 
  • Er wordt extra aandacht besteed aan het afkruiden en afwerken van gerechten.

Praktisch

september, januari
80 (op semesterbasis = 1 avond/week; op jaarbasis = 1 avond/tweewekelijks)

Je volgde minstens één van volgende modules:

  • koken voor beginners
  • typisch Belgisch lekker zuiders
  • mannen achter het formuis
  • kok@kot

Lessenrooster / inschrijven

Lekker voor alledag   Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelendonderdag 18:00 - 22:05 07 sep 2017 07 jun 2018inschrijven
Campus VIIO Tongerenmaandag 18:30 - 22:35 04 sep 2017 15 jan 2018inschrijven
 donderdag 18:30 - 22:35 07 sep 2017 18 jan 2018inschrijven
Campus WICO Maaseikwoensdag 18:15 - 22:10 06 sep 2017 06 jun 2018inschrijven
 donderdag 18:15 - 22:10 07 sep 2017 18 jan 2018inschrijven
Campus WICO Sint-Maria Neerpeltdinsdag 18:15 - 22:10 05 sep 2017 16 jan 2018inschrijven
 woensdag 18:15 - 22:10 06 sep 2017 17 jan 2018inschrijven
1032-62