Inhoud

  • Je leert een eenvoudig dagmenu samen te stellen. 
  • Je werkt met ingrediënten volgens de seizoenen. 
  • Je tovert met dagdagelijkse ingrediënten leuke gerechten te voorschijn. 
  • Je bereidt basis kook-en baktechnieken uit tot meer verfijnde technieken. 
  • Je zet je eerste stappen in het werken met deeg om te verwerken in desserts. 
  • Er wordt extra aandacht besteed aan het afkruiden en afwerken van gerechten.

Praktisch

september, januari
80 (op semesterbasis = 1 avond/week; op jaarbasis = 1 avond/tweewekelijks)

basis koken

Lessenrooster / inschrijven

Lekker voor alledag Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelenmaandag 18:00 - 22:05 23 jan 2017 05 jun 2017afgesloten
 dinsdag 18:00 - 22:05 13 sep 2016 06 jun 2017afgesloten
Campus KCST Sint-Truidenmaandag 18:15 - 22:20 23 jan 2017 05 jun 2017afgesloten
 maandag 18:15 - 22:20 05 sep 2016 16 jan 2017afgesloten
Campus VIIO Tongeren donderdag 18:30 - 22:35 26 jan 2017 08 jun 2017afgesloten
Campus VLL Genkmaandag 18:00 - 22:05 05 sep 2016 05 jun 2017afgesloten
Campus WICO Maaseikwoensdag 18:30 - 22:10 25 jan 2017 07 jun 2017afgesloten
 donderdag 18:30 - 22:10 26 jan 2017 08 jun 2017afgesloten
 donderdag 18:30 - 22:10 08 sep 2016 19 jan 2017afgesloten
Campus WICO Sint-Maria Neerpeltdinsdag 18:30 - 22:10 06 sep 2016 17 jan 2017afgesloten
 dinsdag 18:30 - 22:10 24 jan 2017 06 jun 2017afgesloten
1032-62