Koken

Koken, in welke stijl dan ook, is hipper dan ooit. De tv-programmatie bulkt van kookshows en magazines schreeuwen dat zélf in de potten en pannen roeren een absolute ‘must’ is voor iedere respectabele man of vrouw. Natuurlijk is niet iedereen als keukenprins of –prinses geboren en dat is ook helemaal geen schande. De professionals van Qrios nemen je graag bij de hand en leren je in diverse opleidingen honderden gerechten bereiden, een menu samenstellen, rekening houden met diëten en allergieën, de tafel schikken, het bord dresseren, ... Klik verder voor meer informatie over ons aanbod, schrijf je vandaag nog in en verbaas binnenkort vrienden en familie met jouw kookkunsten!

Grid List

Onze Koken opleidingen

Koken voor beginners

Dit is de ideale lessenreeks om met groeiend vertrouwen in de keuken aan de slag te gaan. Deze passen we toe op eigentijdse gerechten met verse seizoensgebonden producten. Alle nieuwe technieken en vaardigheden worden uitgelegd en getoond, waarna je...
Lees meer

Lekker voor alledag

Tijdens deze opleiding diept Qrios de technieken van het basiskoken verder uit. Je gaat daarbij aan de slag met diverse keukentoestellen, leert over verschillende soorten (verse) kruiden, oefent het eigenhandig reinigen van vis en leert een eenvoudig...
Lees meer

Trendy food

Wie aan tafel graag indruk maakt op vrienden en familie, is bij Qrios aan het juiste adres. Met de gevorderde cursus ‘trendy koken’ vervang je bij diverse gerechten de traditionele ingrediënten door moderne kruiden, producten en smaakmakers. Daarbij ...
Lees meer

Aangepast koken

In deze module zijn zoutarm, suikerarm, vegetarisch, vetarm,... criteria die het aanpassen van het menu bepalen. Maatschappelijke trends en doelgroep zorgen voor klemtonen in het uitwerken van bereidingen, gerechten en menu’s. Je  maakt hierbij gebru...
Lees meer

Wereldkeuken

 ...
Lees meer

Hulpkok

Ben je vandaag al een gepassioneerde amateurkok en wil je doorgroeien in je kooktalent? De opleiding ‘hulpkok’ van Qrios biedt je perspectief op een ondersteunende, professionele functie in de keuken van restaurants, hotels, recreatieparken, ... Natu...
Lees meer

Keukenverantwoordelijke

Als keukenverantwoordelijke heb je ‘in de pap te brokken’ over de opstelling van de menukaart. Samen met je werkgever zorg je voor een evenwichtige samenstelling van de gerechten en natuurlijk voor een wisselend, aantrekkelijk assortiment. Jij bepaal...
Lees meer

Kok

Wil je je creativiteit in de keuken omzetten naar een professionele carrière? Welkom bij Qrios! Verder bouwend op de basiskennis van de cursus ‘hulpkok’, leer je met ons ervaren leraren-team hedendaagse (streekgebonden, vlees en vis) gerechten ‘à la ...
Lees meer