Wildbereidingen

Heb je reeds een diploma of certificaat van KOK en wil je je verder specialiseren in wild en in verschillende wildbereidingen, dan is deze cursus een aanrader. Wild en wildbereidingen vormen de rode draad in deze cursus. Bij deze bereidingen leer je de nieuwste kooktechnieken, zoals een thermomix, een Röner, werken met espuma’s e.a. 

Inhoud

  • Je leert in deze module de verschillende wildsoorten herkennen.
  • De wildkalender wordt toegelicht, zodat je weet wanneer welk wild verkocht of bereid mag worden.
  • De verschillende bereidingswijzen worden onder deskundige leiding aangeleerd.
  • Er wordt veel aandacht geschonken aan de wildsauzen en de garnituren.
  • Je leert de gerechten op een hedendaagse manier afwerken.

Praktisch

september
80 lesuren

Je moet een certificaat of diploma van KOK behaald hebben

Lessenrooster / inschrijven

Wildbereidingen   Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus SINT-MARTINUS Herk-de-stad (Oude Tramweg 5)donderdag 18:00 - 22:05 07 sep 2017 10 jan 2018inschrijven
1825-79