Inhoud
De nadruk ligt op:
- het voorbereiden van groenten en fruit;
- het voorbereiden van vlees en gevogelte;
- het uitvoeren van bereidingen met vlees en gevogelte;
- het versnijden en schikken na de bereiding;
- het bereiden van begeleidende sauzen voor vlees en gevogelte;
- het bereiden van soepen op basis van vlees en gevogelte.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Startmomenten | september, januari |
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld |
|
Instapvoorwaarden | De cursist dient verplicht de basiscompetenties te bezitten van de modules:
|
Lessenrooster / inschrijven
Dagschotels met vlees en gevogelte | Lesuren | Start | Einde | Inschrijven | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Campus SINT-MARTINUS Herk-de-stad (Oude Tramweg 5) | Toon lesmomenten
|
18:00 - 22:05 | 06 sep 2018 | 07 jan 2019 | inschrijven |