Grid List

Horeca

Grootkeukenmedewerker

Het werk in een grootkeuken is heel divers. Je leert de grootkeuken in al zijn facetten kennen. Als grootkeukenmedewerker help je bij de mise-en-place. Je maakt groenten en fruit schoon, je wast, schilt, snijdt en kookt ze, je bereidt garnituren, ko...
Lees meer

Hulpkelner

Je wil graag snel aan de slag in de horeca, maar werkt het liefst met behulp van duidelijke orders? Dan zit je bij de opleiding ‘hulpkelner’ van Qrios helemaal goed! Ons professioneel team leert je zaalmateriaal en meubilair onderhouden, helpen bij d...
Lees meer

Hulpkok

Ben je vandaag al een gepassioneerde amateurkok en wil je doorgroeien in je kooktalent? De opleiding ‘hulpkok’  biedt je perspectief op een ondersteunende, professionele functie in de keuken van restaurants, hotels, recreatieparken, ... Natuurlijk ka...
Lees meer

Keukenverantwoordelijke

Als keukenverantwoordelijke heb je ‘in de pap te brokken’ over de opstelling van de menukaart. Samen met je werkgever zorg je voor een evenwichtige samenstelling van de gerechten en natuurlijk voor een wisselend, aantrekkelijk assortiment. Jij bepaal...
Lees meer

Kok

Wil je je creativiteit in de keuken omzetten naar een professionele carrière? Welkom bij Qrios! Verder bouwend op de basiskennis van de cursus ‘hulpkok’, leer je met ons ervaren leraren-team hedendaagse (streekgebonden, vlees en vis) gerechten ‘à la ...
Lees meer

Masterclass

Wil je nadat je al wat voorkennis hebt opgedaan in een hotelopleiding, je verder specialiseren in een bepaalde techniek of in een specifiek thema, dan kan je via een Masterclass deze cursus volgen die door een ervaren leerkracht gegeven wordt en dit ...
Lees meer