Inhoud

De beroepsopleiding "Bakker" bestaat uit volgende modules:

  • Broden en harde luxe: 80 lesuren                                
  • Zachte luxe: 80 lesuren                                                                                            
  • Taarten op basis van gistdegen: 80 lesuren                                                   
  • Gerezen bladerdeeg: 80 lesuren 
  • Specialiteiten broden en harde luxe: 80 lesuren 
  • Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen: 40 lesuren 
  • Specialiteiten gerezen bladerdeeg: 40 lesuren 
  • Dieetproducten bakkerij: 80 lesuren 
  • Stage bakkerij: 160 lesuren 
  • Verkoop (banket)babberij- en aanverwante producten: 80 lesuren 
  • Organisatie (banket)bakkerij en aanverwante: 80 lesuren      

 

 

Praktisch

Neem voor je individueel traject contact op met de campus: 013 33 88 98.
840 lesuren. Via het modeltraject kan je je certificaat in 2 jaar behalen.

 

 

 

Lessenrooster / inschrijven

5642-16