Inhoud

  • Je leert dat het afmeten en wegen van hoeveelheden uiterst belangrijk is bij het bakken
  • Je leert hoe je juist gebruik dient te maken van maatbekers en weegschalen
  • Je leert verschillende degen en beslagen te maken
  • Je leert op de juiste temperatuur te bakken
  • De juiste technieken van kneden, rollen en roeren mogen zeker niet ontbreken
  • Je leert gebak mooi af te werken en nadien te versieren
  • Je leert chocolade verwerken in gebak

Praktisch

september, januari
80 (op semesterbasis = 1 avond/week; op jaarbasis = 1 avond/tweewekelijks)

Voor deze module is geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Basis bakken Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelendonderdag 18:00 - 22:05 08 sep 2016 08 jun 2017afgesloten
 zaterdag 08:30 - 12:35 28 jan 2017 10 jun 2017afgesloten
Campus KCST Sint-Truidendinsdag 18:15 - 22:20 24 jan 2017 06 jun 2017afgesloten
Campus VLL Genkdonderdag 08:30 - 12:35 08 sep 2016 08 jun 2017afgesloten
 donderdag 18:00 - 22:05 15 sep 2016 08 jun 2017afgesloten
Campus WICO Maaseikdinsdag 18:30 - 22:10 24 jan 2017 06 jun 2017afgesloten
 dinsdag 18:30 - 22:10 06 sep 2016 17 jan 2017afgesloten
Campus WICO Peerwoensdag 18:30 - 22:10 25 jan 2017 07 jun 2017afgesloten
Campus WICO Sint-Maria Neerpeltmaandag 18:30 - 22:10 05 sep 2016 16 jan 2017afgesloten
 maandag 18:30 - 22:10 23 jan 2017 12 jun 2017afgesloten
1039-69