Inhoud

  • Je leert basis kooktechnieken. 
  • Je leert basis snijtechnieken. 
  • Je weet waarop je dient te letten bij de aankoop van (verse) producten. 
  • Je leert welke hygiëneregels je in acht dient te nemen. 
  • Je maakt basisbereidingen klaar met zowel vis, vlees als gevogelte. 
  • Je maakt basisbereidingen klaar met o.a. aardappelen, pasta, groenten, fruit en rijst. 
  • Naast typische Belgische gerechten leer je ook de Zuiderse keuken kennen.

Praktisch

september, januari
80

Voor deze module is geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Typisch Belgisch, lekker zuiders     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelendinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 04 sep 2018 15 jan 2019inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 05 sep 2018 16 jan 2019inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 05 sep 2018 05 jun 2019inschrijven
Campus WICO Peermaandag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 10 sep 2018 03 jun 2019inschrijven
1036-66