Inhoud

  • Kennismaking met andere eet- en serveerculturen. 
  • Kennismaking met uitheemse ingrediënten. 
  • Het bereiden van uitheemse gerechten, drankjes en desserts. 
  • Typische bereidingstechnieken van andere eetculturen toepassen. 
  • Inleiding tot de Oosterse keuken waarbij met weinig ingrediënten een snelle maaltijd kan klaargemaakt worden. 
  • A taste of Afrika. 
  • Mediterrane gerechten die de zomer in je keuken brengen.

Praktisch

september, januari
80
  • Je volgde minstens één van volgende modules:
    • koken voor beginners
    • typisch Belgisch lekker zuiders
    • mannen achter het formuis
    • kok@kot
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Lessenrooster / inschrijven

Toppers uit de hele wereld     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus WICO Peerwoensdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 05 sep 2018 16 jan 2019inschrijven
1711-62