Inhoud

  • Je leert van zware, ongezonde snacks lichte, smakelijke en gezonde hapjes maken.
  • Je leert kleine gerechten maken die telkens weer verrassen.
  • Je leert hedendaagse trends kennen in street- en fingerfood: van springrolls met pikante dips tot churros met yoghurt en wafels op een stokje.
  • Je leert werken met verse kruiden.

Praktisch

meerdere startmomenten
40 of 80

Voor de module van 80 lt:

  • Je volgde eerder één van deze modules:
    • koken voor beginners
    • typisch Belgisch lekker zuiders
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

geen instapvoorwaarden vereist

Lessenrooster / inschrijven

Tapas, street- & fingerfood     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus SINT-MARTINUS Herk-de-stad (Oude Tramweg 5)dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:20 11 sep 2018 02 apr 2019inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 13:20 - 17:30 12 sep 2018 24 apr 2019inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:20 07 nov 2018 27 mrt 2019inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 24 jan 2019 20 jun 2019inschrijven
Campus SINT-MARTINUS Herk-de-stad (Sint-Truidersteenweg 18)dinsdag Toon lesmomenten 13:20 - 17:30 11 sep 2018 02 apr 2019inschrijven
1843-0