Inhoud

De nadruk ligt op:

  • op een correcte manier de BBQ gebruiken;
  • werken met groenten, vis en vlees op de BBQ en de verschillende bereidingstechnieken ontdekken;
  • aandacht voor de smaakmakers, marinades en sauzen;
  • slow cooking, naast het traditioneel schroeien en roken.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

 

 

Praktisch

april
40 lestijden

Er is geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Outdoorcooking     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus SINT-MARTINUS Herk-de-stad (Oude Tramweg 5)woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:20 05 sep 2018 24 okt 2018inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:20 03 apr 2019 20 jun 2019inschrijven
 vrijdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:20 05 okt 2018 30 nov 2018inschrijven
 vrijdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:20 07 dec 2018 15 feb 2019inschrijven
1775-29