Inhoud

  • Je leert een eenvoudig dagmenu samen te stellen. 
  • Je werkt met ingrediënten volgens de seizoenen. 
  • Je tovert met dagdagelijkse ingrediënten leuke gerechten te voorschijn. 
  • Je bereidt basis kook-en baktechnieken uit tot meer verfijnde technieken. 
  • Je zet je eerste stappen in het werken met deeg om te verwerken in desserts. 
  • Er wordt extra aandacht besteed aan het afkruiden en afwerken van gerechten.

Praktisch

september, januari
80 (op semesterbasis = 1 avond/week; op jaarbasis = 1 avond/tweewekelijks)
  • Je volgde minstens één van volgende modules:
    • koken voor beginners
    • typisch Belgisch lekker zuiders
    • mannen achter het formuis
    • kok@kot
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Lessenrooster / inschrijven

Lekker voor alledag     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus VLL Genkmaandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 03 sep 2018 03 jun 2019inschrijven
Campus WICO Maaseikwoensdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 05 sep 2018 05 jun 2019inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:15 06 sep 2018 06 jun 2019inschrijven
Campus WICO Peerdinsdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 04 sep 2018 15 jan 2019inschrijven
1032-62