Inhoud

De nadruk ligt op:

  • aandacht voor de bijzondere voedingswaarde van producten zoals zaden, pitten, noten en zeewier;
  • werken met vervangproducten voor o.a. suiker en vetten;
  • het bereiden van volwaardige gerechten waarbij voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, gebak en desserts aan bod komen.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

september, januari
40 of 80 lestijden
  • Bij de module van 40 lestijden zijn er geen instapvoorwaarden.
  • Je volgde minstens één van volgende modules:
    • koken voor beginners
    • typisch Belgisch lekker zuiders
    • mannen achter het formuis
    • kok@kot
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Lessenrooster / inschrijven

Gezond koken     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus SINT-MARTINUS Herk-de-stad (Oude Tramweg 5)dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 25 sep 2018 20 jun 2019inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 18:30 - 21:50 11 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
Campus VLL Genkdinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 11 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
1034-64