Inhoud

  • Je leert dat het afmeten en wegen van hoeveelheden uiterst belangrijk is bij het bakken
  • Je leert hoe je juist gebruik dient te maken van maatbekers en weegschalen
  • Je leert verschillende degen en beslagen te maken
  • Je leert op de juiste temperatuur te bakken
  • De juiste technieken van kneden, rollen en roeren mogen zeker niet ontbreken
  • Je leert gebak mooi af te werken en nadien te versieren
  • Je leert chocolade verwerken in gebak

Praktisch

september, januari
80 (op semesterbasis = 1 avond/week; op jaarbasis = 1 avond/tweewekelijks)

Voor deze module is geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Basis bakken     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelendonderdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 06 sep 2018 13 jun 2019inschrijven
Campus VIIO Tongerendinsdag Toon lesmomenten 18:30 - 22:35 04 sep 2018 15 jan 2019inschrijven
Campus VLL Genkwoensdag Toon lesmomenten 08:30 - 12:35 12 sep 2018 05 jun 2019inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 12 sep 2018 05 jun 2019inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 06 sep 2018 06 jun 2019inschrijven
Campus WICO Maaseikdonderdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:15 06 sep 2018 06 jun 2019inschrijven
Campus WICO Peermaandag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 03 sep 2018 03 jun 2019inschrijven
1039-69