Inhoud

  • Je leert dat het afmeten en wegen van hoeveelheden uiterst belangrijk is bij het bakken
  • Je leert hoe je juist gebruik dient te maken van maatbekers en weegschalen
  • Je leert verschillende degen en beslagen te maken
  • Je leert op de juiste temperatuur te bakken
  • De juiste technieken van kneden, rollen en roeren mogen zeker niet ontbreken
  • Je leert gebak mooi af te werken en nadien te versieren
  • Je leert chocolade verwerken in gebak

Praktisch

september, januari
80 (op semesterbasis = 1 avond/week; op jaarbasis = 1 avond/tweewekelijks)

Voor deze module is geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Basis bakken   Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelendonderdag 18:00 - 22:05 07 sep 2017 07 jun 2018inschrijven
 donderdag 18:00 - 22:05 25 jan 2018 17 jan 2019inschrijven
Campus VIIO Tongerendinsdag 18:30 - 22:35 05 sep 2017 16 jan 2018inschrijven
Campus VLL Genkwoensdag 08:30 - 12:35 06 sep 2017 06 jun 2018inschrijven
 woensdag 18:00 - 22:05 06 sep 2017 06 jun 2018inschrijven
Campus WICO Maaseikwoensdag 18:15 - 22:10 06 sep 2017 06 jun 2018inschrijven
Campus WICO Sint-Maria Neerpeltdinsdag 18:15 - 22:10 05 sep 2017 16 jan 2018inschrijven
1039-69