Opleiding in de kijker

 

 

Koeltechnieker

Krijg je het warm van koeling? Of eerder koel van warmte? - dan is deze opleiding zeker iets voor jou.

We maken je wegwijs in de vele facetten van de opleiding Koeltechnieker: onderhoud van systemen - besturing en bewaking van installaties - opmaken van studies voor nieuwbouw - plaatsing, regeling en inbedrijfstelling - voorbereiding op het praktische en theoretische examen tot het behalen van het wettelijk certificaat van erkend koeltechnicus.

Meer info over de opleidingen Koeltechnieker in Houthalen en Sint-Truiden vind je hier.

Terug naar de vragen...

 

Koken

Koken, in welke stijl dan ook, is hipper dan ooit. De tv-programmatie bulkt van kookshows en magazines schreeuwen dat zélf in de potten en pannen roeren een absolute ‘must’ is voor iedere respectabele man of vrouw. Natuurlijk is niet iedereen als keukenprins of –prinses geboren en dat is ook helemaal geen schande. De professionals van Qrios nemen je graag bij de hand en leren je in diverse opleidingen honderden gerechten bereiden, een menu samenstellen, rekening houden met diëten en allergieën, de tafel schikken, het bord dresseren, ... Klik verder voor meer informatie over ons aanbod, schrijf je vandaag nog in en verbaas binnenkort vrienden en familie met jouw kookkunsten!

Veggie koken: 

Vegetarische voeding zal in de komende jaren populairder worden. Minder vlees eten is niet alleen goed voor de gezondheid maar ook voor het klimaat. In deze cursus leer je wat vegetarisch nu eigenlijk is en hoe je smaakvolle, lekkere maaltijden kan bereiden. Vegetarisch koken moet een aangename uitdaging zijn. We openen voor u een nieuwe wereld met ongekende geuren en smaken en wensen u een boeiende ontdekkingsreis.

meer info klik hier

Terug naar de vragen...

 

Bibliotheekopleiding

Je zit niet enkel graag met je neus in de boeken, ook de werkomgeving van de bibliotheek spreekt je aan. De uitleenbalie, het bureau voor catalogisering en boekverzorging, de informatiedesk, ... Na deze Qrios cursus ‘bibliotheekmedewerker’ kan je gevarieerd ingezet worden in de ‘boekentempel’. Onder begeleiding van een professionele leraar en in een gezellige lesgroep, ga je meteen praktisch aan de slag. Je maakt kennis met de databank van de bib, leert een boekencatalogus maken en uitbreiden, klanten ondersteunen in hun zoektocht naar een boek, magazine of naslagwerk, traint je vreemde talen, neemt het bibliotheekwezen onder de loep, en nog zo veel méér.

Extra infosessie op zaterdag 2 september van 10 tot 12 uur in campus VLL, Hamstraat 6 te Genk.

 

Terug naar de vragen...

 

Logistiek

De logistieke sector is dringend op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil jij zelf deel uitmaken van de spil van Limburgse economie en zoek je een geschikte opleiding, bekijk dan zeker ons aanbod Transport & Logistiek.Terug naar de vragen...

 

Zorgkundige

Ambieer jij een job als logistiek assistent of zorgkundige ? Werk jij graag met en voor mensen ? Is mensen helpen iets vanzelfsprekends voor jou ?

Dan hebben wij de juiste opleiding voor jou in huis. Bij Qrios campus viio in Tongeren kan je vanaf september de beroepsopleiding logistiek assistent of zorgkundige volgen. In deze opleidingen zal je droomjob in al zijn aspecten belicht worden. Je kan hier natuurlijk ook met je vele vragen terecht en zal door de stage die erin vervat zit ook meteen werkervaring kunnen opdoen.

Geïnteresseerd ? Nieuwsgierig ?  Kom dan zeker naar onze infodagen in Tongeren op 29/06 van 19 u tot 21u, 26/08 van 10 u tot 16 u, 30/08 en 01/09 van 16 u tot 21 u.

Kan je niet wachten tot dan, mail naar viio@qrios.be of bel naar 012/ 24 20 50

 

Terug naar de vragen...