Infodag zaterdag 12 januari 2019

Ben je op zoek naar informatie over de vele opleidingen van Qrios?

Kom dan zeker naar onze INFODAG!

Op deze infodag stellen we je onze beroepsopleidingen en modules voor. Je kan een bezoek brengen aan de campus, cursussen inkijken, vragen stellen aan onze lesgevers of deelnemen aan workshops. Snelle beslissers kunnen zich meteen ook inschrijven.

WANNEER?        op zaterdag 12 januari 2019 van 10 tot 13 uur

WAAR?                in onze campussen in Genk, Hasselt, Herk-de-Stad, Houthalen, Maaseik, Maasmechelen, Overpelt, Sint-Truiden en Tongeren.

WORKSHOPS CAMPUS VLL, Genk

 • 10:00    Wat kan je met een Apple watch?
 • 11:00    Hoe orden je foto’s op je iPhone of iPad?
 • 12:00    Hoe orden je foto’s op je Mac?
 • 10:00    Hoe orden je foto’s op je smartphone of tablet? (Android)
 • 10:00    Creatief met foto’s
 • 11:00    Windows 10 voor de beginnende computergebruiker

WORKSHOPS CAMPUS TIKB, Houthalen

 • 10:00    Wat is er nieuw in iOs 12?
 • 11:00    Hoe orden je foto’s op je smartphone of tablet? (Android)
 • 10:30    Hoe krijg je animatie op een foto?
 • 11:30    Hoe krijg je animatie op een foto?

WORKSHOPS CAMPUS viio, Tongeren

 • doorlopend van 10 tot 13 uur: gratis professionele fotoshoot (Breng zelf een USB-stick mee en we bezorgen je de hoge resolutie foto's.)
 

Bouwinnovatie Ethias-Arena Hasselt

Bezoek Qrios op Bouwinnovatie, dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. 

Maak van 18/01 - 20/01 & 25/01 - 27/01 kennis met de verschillende bouwopleidingen van Qrios: bouw, elektricteit, hout, koeling & warmte, schilderen & behangen.

Als doe-het-zelver op zoek naar ondersteuning bij het (ver)bouwen van je woning? Qrios helpt je bij de realisatie van je bouwplannen.

Of op zoek naar een nieuwe baan in de bouwsector? Praat met onze collega's en kies de opleiding die bij je past!

Qrios: een passie voor de bouw!

  

Haal nu je diploma!

Heb je geen diploma van het secundair onderwijs? Dan biedt het Tweedekansonderwijs van Qrios je nieuwe kansen om je diploma alsnog te behalen. Het is immers nooit te laat om je studies terug op te nemen.

Bekijk de brochure

Doe als deze jongeren en ga op weg met een opleiding in het Tweedekansonderwijs bij Qrios.
 

 

MijnAtelier

Qrios zet extra in op techniek & technologie! Met het nieuwe technocentrum MijnAtelier op campus TIKB in Houthalen komt Qrios tegemoet aan de vraag om technisch gekwalificeerd personeel. MijnAtelier focust op technische opleidingen zoals koeltechniekers, elektriciens, lassers en koetswerkherstellers.

MijnAtelier is een gloednieuwe hal van 1800 m2  verdeeld over vier opleidingszones voor carrosserie, lassen, koeling & warmte en elektriciteit. Het MijnAtelier is uitgerust met een hypermoderne spuitcabine, splinternieuwe lascabines en een virtuele lasopstelling.

Lees alles over MijnAtelier in onze folder.

 

ICT & administratie

Heb je door omstandigheden nooit je diploma Secundair Onderwijs kunnen behalen en ben je er nu wel klaar voor? Ben je daarenboven geïnteresseerd in informatica en wil je op zoek gaan naar nog meer uitgebreide ICT-vaardigheden voor administratieve toepassingen? Kies dan voor de opleiding ‘ICT en Administratie’ en bereid in 1 jaar tijd je nieuwe professionele start voor!

Als cursist van ‘ICT en Administratie’ krijg je daarenboven een gratis licentie voor Office 365 waarbij je Office 2016 thuis kan installeren tijdens het schooljaar. 

Klik hier voor meer informatie.

 

Q3 succesvol gestart

Q³, het nieuwste project van campus VSWP in Hasselt is gestart met 13 enthousiaste cursisten. Q³ wil cursisten via projectonderwijs - waarbij leerplandoelstellingen geclusterd worden rond een thema - kennis, vaardigheden en attitudes bijbrengen. Werkplekleren krijgt in het Q³ -verhaal een centrale rol.

De kwaliteiten en talenten van de cursisten vormen de basis voor een succesvol verhaal om een diploma te behalen. De Q³-afstudeerrichtingen vind je hier. Aanvullende algemene vorming zal geïntegreerd worden in de opleiding zodat de betrokken cursisten ook een diploma secundair onderwijs kunnen behalen.