Infodag VSPW

Infodag zaterdag 8 december tussen 10.00 en 13.00 voor de opleidingen Zorg & Welzijn op Qrios Campus VSPW, Blijde Inkomststraat 36, 3500 Hasselt met:

  • elk half uur een presentatie ovder de opleiding door een lesgever
  • kans tot individueel gesprek met de coördinator(en)
  • doorlopende gelegenheid om cursusmateriaal in te kijken
  • mogelijkheid tot administratieve informatie en inschrijving

 

 

MijnAtelier

Qrios zet extra in op techniek & technologie! Met het nieuwe technocentrum MijnAtelier op campus TIKB in Houthalen komt Qrios tegemoet aan de vraag om technisch gekwalificeerd personeel. MijnAtelier focust op technische opleidingen zoals koeltechniekers, elektriciens, lassers en koetswerkherstellers.

MijnAtelier is een gloednieuwe hal van 1800 m2  verdeeld over vier opleidingszones voor carrosserie, lassen, koeling & warmte en elektriciteit. Het MijnAtelier is uitgerust met een hypermoderne spuitcabine, splinternieuwe lascabines en een virtuele lasopstelling.

Lees alles over MijnAtelier in onze folder.

 

ICT & administratie

Heb je door omstandigheden nooit je diploma Secundair Onderwijs kunnen behalen en ben je er nu wel klaar voor? Ben je daarenboven geïnteresseerd in informatica en wil je op zoek gaan naar nog meer uitgebreide ICT-vaardigheden voor administratieve toepassingen? Kies dan voor de opleiding ‘ICT en Administratie’ en bereid in 1 jaar tijd je nieuwe professionele start voor!

Als cursist van ‘ICT en Administratie’ krijg je daarenboven een gratis licentie voor Office 365 waarbij je Office 2016 thuis kan installeren tijdens het schooljaar. 

Klik hier voor meer informatie.

 

Q3 succesvol gestart

Q³, het nieuwste project van campus VSWP in Hasselt is gestart met 13 enthousiaste cursisten. Q³ wil cursisten via projectonderwijs - waarbij leerplandoelstellingen geclusterd worden rond een thema - kennis, vaardigheden en attitudes bijbrengen. Werkplekleren krijgt in het Q³ -verhaal een centrale rol.

De kwaliteiten en talenten van de cursisten vormen de basis voor een succesvol verhaal om een diploma te behalen. De Q³-afstudeerrichtingen vind je hier. Aanvullende algemene vorming zal geïntegreerd worden in de opleiding zodat de betrokken cursisten ook een diploma secundair onderwijs kunnen behalen.

 

Haal nu je diploma!

Heb je geen diploma van het secundair onderwijs? Dan biedt het Tweedekansonderwijs van Qrios je nieuwe kansen om je diploma alsnog te behalen. Het is immers nooit te laat om je studies terug op te nemen.

Bekijk de brochure

Doe als deze jongeren en ga op weg met een opleiding in het Tweedekansonderwijs bij Qrios.