Infomoment Zorg en Welzijn

Op zaterdag 9/12 van 09.30 tot 12.30 uur is er in de Blijde Inkomststraat 36 een infomoment voor de beroepsopleidingen Zorg en Welzijn: begeleider in de buitenschoolse kinderopvang, begeleider baby's en peuters, begeleider in de kinderopvang, begeleider-animator voor bejaarden, graduaat maatschappelijk werk, graduaat orthopedagogie, jeugd- en gehandicaptenzorg, kraamzorg voor begeleiders in de kinderopvang, kraamzorg voor zorgkundigen, logistiek assistent en zorgkundige. 

 

Nieuw! Qrios B2B houdt u en uw medewerkers up-to-date

Qrios B2B is het gloednieuwe trainingscentrum van Qrios voor de bedrijfswereld. Qrios B2B  biedt alle mogelijke opleidingen op maat van uw onderneming aan: bouw, logistiek, informatica, talen, administratie, ehbo … Het grootste opleidingscentrum in Limburg krijgt jaarlijks meer dan 10.000 cursisten op ruim 40 lesplaatsen in 13 gemeenten over de vloer. Qrios B2B werkt samen met u een trainingspakket uit om u en alle medewerkers up-to-date te houden.

Klik hier voor promovideo van Qrios B2B.

 

UCLL-Studiekeuzemarkt

Verder studeren in het hoger onderwijs? Kom nu al kennis maken met de graduaatsopleidingen van Qrios, de graduaatsopleidingen verpleegkunde en de bacheloropleidingen van onze partner-hogeschool UCLL op de studiekeuzemarkt van 18/11/2017. Voor meer informatie klik hier.

 

Goud en zilver voor Qrios leerkracht en cursist

Neen! Qrios maakt zelf geen wijn. Nog niet. Maar Daniel Medarts en Peter Nijskens, respectievelijk leerkracht en cursist in Qrios campus Sint-Martinus in Herk-de-Stad, excelleerden met hun wijnen tijdens de jaarlijkse verkiezing van Beste Belgische Wijn, een initiatief van de Vereniging Vlaamse Sommeliers.

Daniel Medarts (domein Kitsberg in Heers) kreeg goud voor zijn Pinot Blanc Cuvée V en zilver voor zijn Chardonnay Krachtig. Peter Nijskens  (Wijndomein Gloire de Duras in Sint-Truiden)  ontving zilver voor zijn Chardonnay-Auxerrois.

Klik hier voor het artikel in Het Belang van Limburg.